ESPORTS | 19/04/2016

Bona participació a la Cursa Panxampla d'Alfara de Carles

Albert Pascual // ALFARA DE CARLES

Alfara de Carles ha tornat a celebrar la Cursa Panxampla, que arriba a la setena edició. Aquesta bonica cursa per muntanya va aplegar un centenar de corredors en la categoria principal de 27 kilòmetres i 1800 metres de desnivell que enguany variava una mica el seu recorregut.

Òscar Casal va triomfar en categoria absoluta en completar els 27 kilòmetres de recorregut en un temps de 2:35:07 segut de Jonatan Cuesta del Centre Excursionista Refalgarí i Mustapha Basiyd de la Unió Excursionista Catalunya de Tortosa.

En dones, la guanyadora va ser Paula Espinach del Centre Excursionista Xerta en acabar amb un crono de 3:55:27. La seguiren Mònica Olivan de l'ATE i Ana Belén Balagué de la UEC Tortosa.

La pròxima prova serà la setena Marató de la Fageda de La Sénia que se celebrarà el diumenge 24 d'abril.