ESPORTS | 18/04/2016

Golejada de la Rapitenca amb hat-trick de Peke

Albert Pascual // SANT CARLES DE LA RÀPITA

Les tres derrotes consecutives de la Rapitenca s'han acabat amb golejada i hat-trick inclòs de Peke en el partit que enfrontava l'equip rapitenc amb El Catllar, equip que ja ha baixat de categoria.

D'aquesta manera, la Rapitenca fa un gran pas per aconseguir la permanència a primera catalana un any més.

El partit va estar dominat per l'equip local de principi a fi. El Catllar només va aguantar dotze minuts fins que Àlex Forés inaugurés el marcador. Peke i Sergi van ser els següents en marcar gols al minut 32' i 38'.

El partit va seguir amb la mateixa tònica després del descans. Álex Forés marcava el seu segon gol al minut 51'. Ampliava Peke amb el 4 a 0 al minut 67'. Pau Rosales i Páez marcaven el sisè i setè gol als minuts 77' i 78'. Finalment, David Silva, "Peke" al 89' marcava el vuitè gol, i per a ell, el seu hat trick particular.

Amb aquesta victòria fan un pas important per a la salvació, però encara els hi queden partits importants.