TERRA ALTA I MATARRANYA | 16/01/2015

Paladella lamenta que la Fundació haja bloquejat un acord amb Salut


Gustau Moreno // BATEA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha revelat aquest divendres l’existència d’un acord entre l’Ajuntament i la Generalitat, que hauria pogut desencallar la polèmica per la prestació del servei de rehabilitació i logopèdia en aquesta població de la Terra Alta. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Paladella ha volgut demanar disculpes per la crispació que es va viure en el darrer ple de l’Ajuntament i per la imatge que s’està donant de Batea. Però l’alcalde ha afegit que s’han fet acusacions molt greus contra el seu equip de govern, i que això ha provocat molt de malestar tant a l’Ajuntament com al poble. Així, Paladella ha deixat clar que manté oberta la seua oferta de diàleg, tot i que ha culpat la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI d’haver bloquejat l’acord assolit amb el Departament de Salut durant una reunió que es va celebrar a Tortosa abans de les festes de Nadal. Una de les condicions era retirar les diverses querelles.

Palaldella ha reiterat que les instal·lacions de la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI no compleixen les condicions per poder prestar el servei de rehabilitació, i que això no és negociable. L’alcalde ha afirmat que la seua intenció és que la rehabilitació es puga continuar fent a Batea, garantint els llocs de treball i també sense que això supose que la fundació puga perdre el seu contracte amb Salut.

D’altra banda, Paladella ha reiterat que no hi ha cap conveni que regule la prestació del servei de rehabilitació al CAP de Batea, sinó una resolució del passat 4 d’agost signada pel director gerent de l’ICS, que segons l’alcalde no té competències per cedir un espai públic a una empresa privada. Paladella ha demanat que algú assumisca responsabilitats polítiques i també estudia recórrer als tribunals per denunciar les irregularitats que han envoltat el procés.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació