ESPORTS | 07/03/2016

Resposta al líder


Albert Pascual // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Empat sense gols al camp de l’Ascó en el partit que l’enfrontava amb el líder en solitari i vigent campió de la tercera divisió, el Prat. El partit va ser intens des de bon començament però amb poques ocasions de gol. Amb aquest resultat es tanca una bona setmana per a l’Ascó en aconseguir set dels nou punts possibles.

La primera part ha estat molt disputada, però per contra ha sigut molt poc vistosa per als espectadors. L’única acció clara de perill no arribaria fins al minut 20’ en una pilota que Jordi enviava entre les cames de Manolo al fons de la xarxa, però que el linier invalidava per fora de joc. Aquesta ha estat l’única acció clara de perill en els primers 45 minuts marcats pel respecte i bon treball dels defensor sobre els davanters de tots dos conjunts.

El segon temps va ser molt diferent. Ivan de Nova al 50’ faria el primer xut entre els tres pals del partit des de la frontal, però amb un xut massa tou que recollia Toni sota els pals.

Al 57’ era el Prat qui donava un bon ensurt a l’Ascó amb una pilota a l'espai per Nacho, que veia com Manolo relliscava en el seu intent de tapar l'acció, però el davanter visitant es precipitava i creuava en excés la pilota sense trobar porteria.

Ja al minut 60 arribaria la millor acció de perill de l’Ascó en tot el partit. La pilota quedava morta dins l’àrea després d’un llançament de córner, i Artur Gòdia des del punt de penal rematava de cara a la porteria rival però el porter Toni, desviava amb la mà la pilota sota els pals per evitar el gol asconenc.

La rèplica del Prat vindria al cap de tres minuts quan la pilota quedava morta a peus de Sascha que amb un potent xut estavellava la pilota al pal de la porteria asconenca.

El tram final del partit ha seguit estant molt disputat, i dificultat pel fort vent. Tot i això, Argilaga ha fregat el gol en el 82’ i després en el 88’ amb dos xuts que sortirien fregant el travesser de la porteria pratenca.

Finalment, el marcador no s'ha mogut i l'Ascó ha sumat un valuós punt contra el líder del grup, que l'allunyà una mica més dels llocs de perill de la classificació.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació