CULTURA | 23/02/2016

Tortosa Arts Teatrals portarà a l’escenari tres espectacles en un cicle de proximitat


Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La jove companyia Tortosa Arts Teatrals, Lo Tat, oferirà durant el mes d'abril un nou cicle de teatre de proximitat amb tres nous espectacles creats pels actors i actrius d’aquesta companyia. L'objectiu és apropar les arts escèniques al gran públic des del petit format, seguint amb la línia de la companyia d'experimentar diferents formes de teatre. Les propostes són “L'òpera dels tres rals”, un text de Bertolt Brecht, adaptat i dirigit per Marga Julià, directora de Lo Tat; “Vianda d'emocions”, de Valer Gisbert, membre de la companyia; i “Happy Love o Love Story”, de Toni Sans i Rubèn Montañá. Les representacions es faran a la sala petita del Teatre Auditori Felip Pedrell.

“L'òpera dels tres rals”, que es representarà els dies 1, 2, 9 i 10 d'abril, es va estrenar el 1928 a Berlín. És un clàssic del teatre contemporani, que s'ha traduït i adaptat en teatres de tot el món. Julià n’ha fet una nova adaptació ambientada a la Barcelona de 1963.

La següent a pujar a l'escenari serà “Vianda d'emocions”, un text de Valer Gisbert que estrena amb motiu d'aquest cicle de teatre de proximitat i que s'ha programat per als dies 15, 16, 23 i 24 d'abril. Aquí, el públic reconeixerà fàcilment l'escenografia, que se situa en un banc del parc municipal de Tortosa i se'l fa partícip de l'obra. Gisbert ha explicat que l’obra donarà molt que pensar a l’espectador i despertarà les seves emocions.

Finalment, “Happy Love o Love Story”, un innocent joc d'adolescència per trobar l'amor de la teva vida, es podrà veure els dies 29 i 30 d'abril. El preu de cada espectacle és de 10 euros, amb un abonament per a les tres obres per un import de 25 euros. Les funcions de dissabte són a les 22 hores i les de diumenge a les 19 hores. Les entrades es poden comprar, totes les tardes, a l'entrada lateral de l'auditori.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació