TORTOSA | 06/10/2015

Les noves piscines i la reforma del pont, al pressupost del 2016


Gustau Moreno // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La construcció de les noves piscines de Tortosa i la reforma del pont de l’Estat seran dos de les actuacions que s’inclouran en el pressupost de l’Ajuntament de Tortosa per al 2016. El tercer tinent d’alcalde d’Hisenda de Tortosa, Emili Lehmann, ha avançat aquest dimarts que l’equip de govern ja ha començat a treballar en el pressupost municipal per a l’any que ve, un cop que ja han estat aprovades les noves ordenances fiscals. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Lehmann ha confirmat que una de les inversions previstes en el nou pressupost serà el nou projecte de piscines, però que encara falta per concretar la inversió global i la millor fórmula de finançament per a Tortosa.

En qualsevol cas, el nou regidor d’Hisenda ha afegit que l’objectiu del govern municipal és finançar les noves piscines amb recursos propis. Lehmann ha assenyalat que ara han començat a elaborar el pressupost del 2016, i que a part de la piscina han d’entrar moltes altres actuacions. Així, el regidor d’Hisenda ha recordat que els recursos del consistori són limitats, i que encara cal ajustar al màxim el capítol de despeses. De fet, Lehmann no ha parlat d’austeritat, però sí de “restricció” en determinats casos.

Quant a la reforma integral del pont de l’Estat, que és un altre dels punts de l’Acord de Governança Estable entre els grups de CiU i ERC, Lehmann ha dit que el projecte definitiu estarà a punt abans de final d’any, i que la voluntat també és incloure l’obra en el pressupost del 2016.

D’altra banda, en la mateixa entrevista, Lehmann ha garantit que el viver d’empreses seguirà prestant els mateixos serveis a viveristes i emprenedors, tot i que la seua gestió haja estat assumida per l’Ajuntament un cop que dilluns es va aprovar la dissolució de la societat mercantil Tortosa Innova. El regidor d’Hisenda ha conclòs que l’Ajuntament estudiarà, cas per cas, si és eficient i viable mantenir la resta d’empreses municipals.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació