BAIX EBRE | 31/07/2015

L’oposició torna a tombar les propostes del govern de CiU a Deltebre


Sílvia Alarcón // DELTEBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Aquest dijous a la nit, en sessió plenària extraordinària d’urgència, l’oposició de l’Ajuntament de Deltebre va tornar a tombar les propostes del govern de CiU, encapçalat per l’alcalde Lluís Soler. Un fet que ja va passar la setmana passada, durant el ple ordinari. Alguns d’aquests punts són la modificació del pressupost, la licitació de les obres de finalització de la urbanització de la zona V de Riumar, i la concessió del servei d’explotació i de les obres de construcció de la piscina coberta i del pavelló poliesportiu municipal.

En roda de premsa, l’alcalde de Deltebre Lluís Soler, ha mostrat aquest divendres el seu malestar per la impossibilitat de tirar endavant aquestes accions de govern. Amb tot, Soler ha demanat a l’oposició que no poden ‘posar pals a les rodes’ i ha demanat que ‘mirin pels interessos de la ciutadania’.

En aquesta línia, Soler ha insistit en la voluntat de consens del grup de CiU a l’Ajuntament. Tot i això, Soler ha demanat als grups de l’oposició que, sinó són capaços de reconduir la situació, vagin un pas més endavant, ja que ‘l’aritmètica els hi permet’.

Soler ha recordat que, després que l’oposició en bloc votés en contra de la modificació del pressupost, el govern de CiU va reformular el document. Tot i això, ha explicat, aquesta modificació, que contemplava la creació d’una oficina d’atenció a la ciutadania, una nova partida de festes o la implementació d’una partida complementària d’ajuts d’urgència social, no ha tirat endavant amb els vots en contra de tots els grups de l’oposició.

Un altre dels punts que no va trobar consens va ser la concessió del servei d’explotació i de les obres de construcció de la piscina coberta i del pavelló poliesportiu municipal. En aquest cas, tampoc es va tirar endavant el tràmit administratiu necessari perquè no caduqués l’expedient de resolució del contracte. En relació amb aixòº, Soler ha recordat que no hi ha opció de maniobra perquè es tracta d’un projecte iniciat pel govern anterior.

Amb tot, l’Ajuntament de Deltebre ha convocat sessió extraordinària i urgent per al proper dissabte 1 d’agost.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació