ESPORTS | 20/03/2018

Podis per al rem ebrenc


Clara Seguí // BANYOLES
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L'Estany de Banyoles va acollir, aquest cap de setmana, la regata Open de Primavera en què van participar uns 300 remers i regatistes d'una quarantena de clubs d'arreu de l'Estat. Una regata organitzada per la Federació Espanyola de Rem que serveix per a seleccionar aquells esportistes juvenils i absoluts que participaran en les concentracions de l'equip estatal de rem de cara a les properes competicions internacionals.

La jornada del dissabte es va destinar a les eliminatòries i repesques de les diferents modalitats i categories, deixant pel diumenge les finals. Els participants del Club de Rem Tortosa van tenir una actuació destacada on les cadets Clara Andreu i Paula Cid quedaven en 2a posició, en absolut el bot d'Àlex Sigurbjörnsson i Pau Vela, i el de Skiff de Isamael Rifi.

Les tres medalles de bronze van ser per a Laura Fibla i Anastasia Zakarova del Club Nàutic Amposta, i per a Cano i Joan Bel, del Club Nàutic la Ràpita. Un fantàstic primer lloc per al Bot mixt d'Aina Cid (Club Nàutic Amposta) i Anna Boada (Olímpic de Barcelona) en 2a absoluta femenina.

Fruit dels resultats obtinguts en aquesta regata, han estat convocats per a la concentració de la selecció Espanyola, els següents esportistes del Club Nàutic Amposta: en categoria absoluta, Antonio Bavinted i Aina Cid, en categoria sub '23, Núria Puig, i en categoria juvenil, Paula Arques. En absoluta: Pau Vela i Àlex Sigurbjornsson, Rubén Garcia i Laura Montesó, tots del Club Rem Tortosa. I en sub '23, Ismael Rifi, també del Rem Tortosa.

Tal com estava previst, després de la finalització de la regata Open de Primavera, han començat les concentracions dels Equips Nacionals Absolut i Sub '23. Tots dos es queden concentrats a Banyoles fins al dilluns 26 de març, i durant aquesta concentració es duran a terme les proves pertinents per començar a elaborar els equips que participaran en les primeres competicions internacionals.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació