ESPORTS | 20/03/2018

L'Amposta-Lagrama continua imparable

Albert Pascual // AMPOSTA

CH Amposta 30 – 21 Agustinos d’Alacant

Nova victòria del Club Handbol Amposta a la Divisió de Plata femenina de la lliga espanyola d'handbol. Les xiques entrenades per Mateu Castellà van guanyar amb solvència a l'Agustinos d'Alacant per 32-21, un resultat que permet a l'equip del Montsià avançar fins a la vuitena posició.

Durant tot el partit les guerreres ampostines van dominar el marcador, on a poc a poc anava pujant la diferència de gols respecte a les alacantines.

En general es va poder veure un gran partit de tot l'equip amb una defensa molt efectiva, amb moltes recuperacions i sortides al contraatac. Espectacular va estar Marta Gálvez parant un 50% dels llançaments de l'equip alacantí.

Al descans el resultat era de 15 a 10, i al cap de 20 minuts de la segona part la diferencia ja era d'11 gols (27 a 16). Amb aquest resultat Mateu Castellà va poder donar minuts a la resta de jugadores que van acabar portant el marcador a un incontestable 32 a 21.

La part negativa del partit va ser la lesió d'Alba Simón, que jugant només 15 minuts va fer cinc gols. Zulema Asensio i Geor Vila amb sis van ser les màximes anotadores locals.