RIBERA D'EBRE I PRIORAT | 15/03/2018

Els joves de Riba-roja organitzen el primer Corretapes


A.P. // RIBA-ROJA D'EBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La Txavalada és el nom que han triat els joves de Riba-roja per batejar l'Associació de Joves del poble, inactiva durant anys i que ara es torna a posar en marxa per participar i col·laborar en la vida social d'aquest municipi. La Txavalada és oberta a tots els joves d'entre 14 i 35 anys, i per fer-se soci només cal fer una aportació simbòlica de 10 euros a l'any.

L'Associació de Joves de Riba-roja es va constituir oficialment fa dues setmanes tot i que no ha estat fins aquest passat dissabte, 10 de març, que es va presentar oficialment al poble, en un acte a Zona Líquida que els va servir per a explicar qui són, què volen fer, com treballaran i, sobretot, fer propostes d'activitats.

I és que la nova entitat juvenil ha començat amb molta força. En només dues setmanes ja té 22 associats i ja ha posat nom i data a la primera activitat impulsada des de la nova entitat.

La primera cita de la Txavalada serà el 21 d'abril, quan es farà el primer Corretapes de Riba-roja. Cada establiment del poble participant oferirà una tapa i es proposarà una ruta pels diferents locals per poder gaudir de les diferents tapes. L'activitat està inspirada en els cerca tasques tradicionals i esperen que tinga molt bona acceptació entre els veïns de la localitat, a la vegada que contribuïsca a la promoció dels mateixos establiments.

L'Associació de Joves de Riba-roja havia estat creada fa uns 15 anys, però en feia quatre que havia deixat de funcionar i molts projectes havien quedat aturats perquè no hi havia jovent per tirar-los endavant. Durant aquest temps, des de l'Ajuntament s'havia intentat rellançar-la i, després de diversos intents, fa un any un grup de joves va mostrar el seu compromís per reactivar l'entitat. Va ser després de dues reunions amb grups de joves i professionals que treballen en diversos àmbits relacionats amb la Joventut, unes trobades que formaven part del Pla Local de Joventut, que la regidoria de Joventut ha impulsat els darrers anys per donar resposta a aquest col·lectiu local.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació