ESPORTS | 26/02/2018

El Camarles manté el pols pel lideratge

Albert Pascual // CAMARLES

Camarles 1 - 0 Reddis

Victòria per la mínima del Camarles que aguanta la pressió del Cambrils. Malgrat tot necessitava la punxada de l’equip del Baix Camp per recuperar el lideratge.

Un solitari gol de Jesús Ferreres al minut 5 donava la victòria al conjunt blaugrana. D’aquesta manera, el Camarles segueix en zona play-off per segona setmana consecutiva.

Enfront un Reddis que va plantar cara en tot moment però no va poder ser el primer equip de la categoria en robar-li els tres punts al Camarles.

Just per sota del Camarles es troba l’Amposta, que golejava a l’Hospitalet de l’Infant. Amb tot els del Montsià veuen com camarlencs i cambrilencs no aflueixen el ritme. Tot i sumar set partits sense perdre, no poden passar de la tercera posició. Amb un clar 4-0 amb gols de Kader i Ivan González, al primer temps, i Felipe i novament Kader que repetia al segon temps per sentenciar el partit.

L'Ulldecona i Gandesa escalen una posició a costa del Vendrell. Els dos equips ebrencs tampoc fallaven i se situen quart i cinquè amb 40 i 39 punts respectivament.