ESPORTS | 19/02/2018

Derrota de la Rapitenca a casa, contra l'Igualada

Clara Seguí // SANT CARLES DE LA RÀPITA

El partit va començar amb un gol de la Rapitenca al primer minut. Fins 10 minuts després, cap dels dos no van aconseguir marcar, tenint dues clares ocasions.

Tan bon punt va poder, l'Igualada va golejar al minut 12, posant un empat obra de Martí, i poc després, un 1-2 per part de Seydou. El partit va ser obert i d'anades i tornades, on els visitants van ser més efectius.

Al minut 25 Blasi es va lesionar i va entrar Bryan per revolucionar el partit. La jornada es va aturar amb l'expulsió de Gómez de l'Igualada.

A la segona part, l'Igualada es va avançar, fet que va provocar una expulsió a un jugador amb dues targetes grogues. A partir d'aquest moment, el partit va quedar força bloquejats. La Rapitena també ho intentava però ja era difícil una remuntada.

L'Igualada en menys jugadors no va poder atacar; tot i això, es va defensar amb ordre i només va poder marcar la Rapitenca a l'últim segon del partit amb un definitiu resulta de 2-3.