ESPORTS | 05/02/2018

L'Ascó salva un punt davant un difícil Sant Andreu

Albert Pascual // ASCÓ

Ascó 1 - 1 Sant Andreu

L'Ascó acaba empatant amb el Sant Andreu, en un partit amb poques ocasions de gol. Dos grans equips que ho van donar tot per aconseguir la victòria.

Els primers minuts van ser per als visitants, que van tenir una ocasió de Carroza que Eudald va desbaratar.

A poc a poc l'Ascó es va anar fent amb el control de la pilota, i el domini era local era cada cop més present dins l'àrea barcelonina. Al minut 19 Cheikh es planta davant el porter, i quan semblava que anava a xutar, se la passa a Guiu, que també sol, no perdona i marca l'1-0.

Eren els minuts locals amb domini sobre el terreny de joc. Artur a la sacada d'un corner, envia fora. Guiu l'envia al travesser i Cheikh amb nombroses ocasions és l'objectiu de l'àrbitre amb nombroses faltes xiulades que protesta el tècnic Santi Castillejo, que se'n va al descans amb una groga.

A la represa els visitants van estirar línies, i van portar més el control del partit. Josu al 49, va xutar molt desviat. Després, Bertomeu de falta la torna a enviar fora. A mesura que anava passant el temps els visitants pressionaven més i més, per contra l'Ascó ben col·locat defensava bé desbaratava els plans fins al minut 77 quan Josu centra ras al segon pal, i Kuku acaba marca el gol de l'empat.

Al 86 l'Ascó es va quedar amb 10 a causa de l'expulsió de Pato, que va veure la segona groga i els visitants ho van aprofitar per a pressionar amb les arribades, però la bona defensa dels de Castillejo va salvar un punt.

Al final repartiment de punts, en un partit marcat per la intensa pluja. La pròxima jornada, partit contra l'Horta que aquesta setmana empatava a zero contra l'Espanyol B.