ESPORTS | 29/01/2018

L'Ascó, en la senda negativa

Albert Pascual // ASCÓ

Granollers 2 - 1 Ascó

L'Ascó continua amb la mala ratxa de resultats. Crea ocasions per guanyar els partits, però són els rivals qui acaben marcant. A Granollers es va repetir el relat. La primera part els asconencs van sortir dominant però sense cap ocasió clara per marcar. Els locals es van estirar una mica, però sense crear perill, i a la primera ocasió Kilian l'aprofitava per a marcar l'1-0.

Al minut 29 la va tenir l'Ascó, però el xut va acabar en corner... i l'arbitre va començar a fer de les seues quan Cheikh era atropellat pel porter fora l'àrea petita, no xiulava penal i sí groga per protestar. La primera part acabaria amb un nou penal, aquest cop sobre Hèctor Garcia que no era xiulat.

A la segona part, domini total de l'Ascó i ocasions de gol per part de quasi tots els jugadors. Faltes que suposaven penal sense xiular i la lògica protesta dels riberencs que acabaven amb l'expulsió del segon entrenador, Javi Cañas.

Immediatament després, l'únic premi per a l'Ascó amb el fort xut creuat de Dani Argilaga que feia l'empat.

Però l'alegria duraria poc perquè en una jugada dins l'àrea, Samu, marcava el segon gol tancant el resultat en 2-1 a favor del Granollers i l'Ascó, després de quatre jornades sense guanyar, cau fins a la sisena posició, ara per darrere d'Europa i Sant Andreu, següent rival dels verds.