ESPORTS | 23/01/2018

El Lokosphinx domina a la Cursa Ciclista del Perelló

Míriam Gavaldà // EL PERELLÓ

El Perelló va encetar aquest diumenge, en el marc de les Festes de Sant Antoni, la temporada ciclista amb la tradicional Cursa que enguany arriba a la 76ª edició. El recorregut transcorre pels carrers de la població que durant uns minuts esdevé un circuit on es completen uns 60 quilòmetres de cursa.

Dels 92 corredors inscrits, els tres primers classificats de la general van ser Nikita Bersenev que va completar el recorregut en 01:49:17, seguit per Aleksandr Smirnov amb 01:50:21 i tercer Arseny Nikiforov amb el mateix temps. Tots tres del club Lokosphinx que va liderar la classificació per equips seguit del club Motor Begues i del Club Ciclista Ciutat de Reus.

La propera cita del calendari de curses socials serà el 28 de gener a Mont-roig.