ESPORTS | 22/01/2018

El Tortosa s'enfonsa davant el Sant Ildefons

Albert Pascual // TORTOSA

Tortosa 1 - 2 Sant Ildefons

Derrota del Tortosa a casa en el primer partit de la segona volta del campionat a Primera Catalana. El conjunt blanc i roig s'enfrontava al Sant Ildefons, rival de la part baixa de la categoria, que amb els tres punts al sac es distancia una mica més dels tortosins, i enfonsa a l'equip de Dani Gimeno fins a la penúltima posició amb només 14 punts.

Tot i començar l'encontre encara amb la força que els donava la contundent victòria del diumenge anterior contra la Rapitenca, els tortosins van controlar el partit durant la primera meitat gràcies a una defensa ordenada que frenava els atacs visitants.

Al minut 38 va ser Adri Alonso qui avançava als tortosins amb un remat suau d'una falta picada per Charpin directa a l'àrea petita.

Però a partir d'aquest moment van començar els maldecaps per als locals. Només dos minuts després empatava el Sant Idelfons també amb una falta enviada a l'àrea petita de Selu que empentava cap a dins Marc Casares sense que el porter tortosí tingués temps a reaccionar.

Al segon temps el Tortosa es va anar apagant a poc a poc i el Sant Ildefons li va acabar robant la cartera amb un gol de Guillermo Torres al 72.

En l'altre partit de Primera Catalana amb representació ebrenca, la Rapitenca no va poder superar al Lleida B en un partit on els de la terra ferma guanyaven per 2-0 amb gols de Sergi Gómez a la primera part, i autogol del rapitenc Oriol Vallespí a la segona part.