ESPORTS | 15/01/2018

Derrota amb polèmica davant el líder


Albert Pascual // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Ascó 0 - 3 Espanyol B

Primer contra segon es van veure la cara aquest diumenge al migdia a l'estadi municipal d'Ascó. L'expectació era màxima davant la visita del líder imbatut, l'Espanyol B, al camp de l'Ascó, equip que va patir la mala sort i una actuació arbitral dubtosa que va acabar influint en el resultat.

Era un partit on debutava Dani Pujol, que va arribar a Ascó molt il·lusionat però que es va lesionar, amb la mala fortuna de trencar-se els lligaments i dir adéu a la temporada.

Pel que fa al partit, tot i el bon joc de l'Espanyol, les decisions arbitrals també van ajudar als periquitos, especialment a la primera part. Durant els primers minuts, l'Ascó va arribar amb força i va generar diverses ocasions de perill que unes voltes per l'àrbitre, altres per la falta d'encert, no van acabar prosperant.

Cap al quart d'hora, l'àrbitre del partit, Joan Masip, no s'assenyala un penal clar sobre Cheikh.

En canvi sí que es va xiular una pena màxima dins l'àrea de l'Ascó a favor de l'Espanyol. Les queixes no van servir de res i Àlex va transformar la falta en gol fent pujar el primer al marcador.

Lluny de desmotivar-se, l'Ascó va reaccionar amb un xut de Cheikh que va fer lluir el porter perico.

Al minut 40, de nou l'àrbitre va ser el protagonista en anul·lar una xilena d'Artur en considerar que estava en posició de fora de joc.

En tornar del descans, mateix ritme de joc, amb un Ascó dominat sobre el terreny de joc, Cheikh la tenia al primer minut de la represa. L'Espanyol en canvi, va ser més efectiu en les seues arribades i al minut 61, Doncel fa el segon per als blanc-i-blaus.

L'Ascó, molt lluitador, va tenir també diferents oportunitats per marcar, com una pilota al pal, però amb la mala sort de cara pot es podia fer. En canvi l'Espanyol van acabar fent el tercer gràcies a un contracop acabat per Joselu al minut 80.

Un resultat que haguera pogut ser molt diferent. L'Ascó podia haver sigut el primer equip de Tercera Divisió en guanyar-li un partit a l'Espanyol B. Un resultat idèntic al que es va viure a la segona jornada a la casa dels periquitos.

Després de 21 jornades, l'Ascó amb 36 punts cedeix la segona plaça a favor de l'Hospitalet que en té 38 després de guanyar al Vilassar de Mar. Ara, els de Santi Castillejo hauran de pensar en el pròxim partit contra el Castelldefels, també a l'estadi municipal.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació