ESPORTS | 08/01/2018

S'escapen els tres punts

Albert Pascual // ASCÓ

Pobla de Mafumet 2 - 0 Ascó

L'Ascó ha començat l'any amb derrota per 2-0 al camp de la Pobla de Mafument, en un partit on l'equip local va ser molt efectiu. Els riberencs però, van tenir més ocasions de gol però l'encert del porter Perales i la mala sort es van unir per acabar deixant escapar els tres punts.

El partit va començar força igualat. Al minut 12 primer toc d'atenció visitant, en una falta llançada per Hèctor Garcia. Quan ja es cantava gol a l'estadi, la mà de Perales rebutjava una pilota que anava directa a l'escaire. Una jugada que hagués canviat totalment el partit, i és que l'Ascó, tot i jugar bé, va veure com tot seguit, una combinació entre Rayco i Moha feia pujar el primer de la Pobla al marcador en la primera jugada de perill de l'equip local.

Malgrat el gol en contra, l'Ascó no es va arronsar i seguida portant el control de la pilota. Fins al descans, dos ocasions sense èxit de Josep Ramon i una de Cheikh van ser les oportunitats del conjunt riberenc.

Després del descans, només van passar tres minuts fins que Rayco aconseguís el 2-0 per a la Pobla. Un gol que no va minvar les esperances del conjunt verd que amb l'entrada de Guiu, Bertomeu i Jani, van assetjar la porteria d'un efectiu Perales que ho aturava tot.

Les oportunitats locals vindrien amb diferents contraatacs. Al final partit perdut just abans de la visita de l'Espanyol B, un partit que ha de ser al·licient per als de Santi Castillejo de ser el primer equip a guanyar al tot poderós filial periquito.