ESPORTS | 08/01/2018

La mala defensa sentencia a la Rapitenca

Albert Pascual // SANT CARLES DE LA RÀPITA

Rapitenca 1 - 3 Vilaseca

La Rapitenca va estrenar l'any amb una dolorosa derrota a la Devesa en un partit on va fallar la defensa i la sort, que la va tenir de cara l'equip tarragoní del Vilaseca.

El conjunt mariner va guanyar la possessió de la pilota i va generar nombroses ocasions de perill, però sense l'encert necessari al moment decisiu.

En canvi el Vilaseca va treure petroli tot i fer poc, i pràcticament en totes les escasses arribades, quatre, va acabar marcant i d'aquesta manera emportant-se els tres punts.

Així les coses el primer gol es veuria al minut 20, obra d'Antonio Domínguez. Un gol que va despertar l'equip mariner que va començar a jugar els seus millors minuts.

A la segona part es veurien la resta dels gols. Tornava a marcar el Vilaseca al minut 62 mitjançant Carlos Gonçalves.

La reacció local vindria al cap de sis minuts quan Sergi José, que entrava al terreny de joc després del descans en substitució d'Àlex Forés, ajustava el marcador amb un bonic gol de cap.

Quan l'empat estava més prop, Àngel Menacho fa el tercer amb comoditat davant una defensa marinera gens efectiva.

Un mal partit de la Rapitenca que la setmana pròxima visita el Josep Otero de Tortosa, equip que també va perdre contra l'Igualada. El Tortosa, amb Dani Gimeno com a flamant nou entrenador, va haver d'anar fins a l'Anoia amb nombroses baixes on, malgrat tot va fer un bon encontre. Al minut 5, primer gol igualadí que sentenciava al 78 amb el 2-0 en un partit on els locals van tenir millor sort i encert, i els tortosins van haver-se de conformar amb les ocasions no materialitzades.