ESPORTS | 08/01/2018

Vibrant partit entre Corbera i Atlètics

Josep Bort // CORBERA D'EBRE

Corbera d'Ebre 1 - 2 At. Móra la Nova

El Móra la Nova torna a sumar una nova victòria i segueix la batalla amb l'Ampolla per guanyar el campionat i aconseguir l'ascens a segona. No era el projecte al principi de la temporada però el bon joc de l'equip i l'encert golejador amb el pitxitxi de la Tercera Catalana, Fornós, que aquest diumenge marcava en el partit que es disputava sobre gespa natural a Corbera d'Ebre.

Per la seua part, l'equip local ha plantat les seues armes i tot i jugar la segona part amb 10 jugadors per l'expulsió de Jordan Álvarez, ha practicat un futbol de molt de coratge, no el més bonic, però el partit ha sigut molt animat.

Els gols de l'Atlètics s'han vist a la primera meitat. Al minut 10 Fornós inaugurava el marcador després de pentinar un córner.

Al cap de 10 minuts una contra ben portada dels moranovencs serviria a Fornós per a marcar de nou el seu 33é gol d'aquesta temporada.

Amb control tècnic i tàctic del Móra la Nova durant la resta de la primera part, i el coratge del Corbera que també tenia les seues opcions s'arribava al descans.

En tornar, mala notícia per a l'equip local que es quedava en deu jugadors per l'expulsió de Jordan al 47. Malgrat tot, el partit va estar molt més igualat durant aquesta segona part i al 87 el tortosí Dídac Rodríguez assenyala penal de Batiste sobre Manyà. Salvador Gómez és l'encarregat de fer l'1-2.

Un partit que acabaria amb dos jugadors menys per a l'Atlètics, primer Batiste, que va veure la segona groga pel penal, i al 89 Jordi Giné.

Al final, l'equip local a punt va estar d'empatar gràcies a diferents ocasions de gol que no van prosperar.