RIBERA D'EBRE I PRIORAT | 02/01/2018

Sis cursos permetran que els riberencs puguen acreditar competències digitals


G.M. // MÓRA D'EBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha programat per aquest any sis cursos perquè els riberencs puguin acreditar competències en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), del nivell bàsic i mitjà. Aquests cursos de formació acTIC es realitzen a través del Telecentre de la Ribera d’Ebre i es fan per preparar una prova per obtenir un certificat, emès per la Generalitat, que acredita competències digitals, davant de qualsevol empresa o administració i, així, facilitar l’obtenció d’una feina, la promoció professional o complementar el Curriculum Vitae.

Els sis cursos d’aquest 2018 es repartiran al llarg de tot l’any: dos es faran aquest hivern, dos a la primavera i dos més a la tardor. Els interessats en treure’s aquest títol poden escollir diferents dates: del 15 de gener al 19 de febrer; del 20 de febrer al 26 de març; del 9 d’abril al 14 de maig; del 21 de maig al 25 de juny i, finalment, ja després de l’estiu, del 17 de setembre al 22 d’octubre o del 29 d’octubre al 3 de desembre. El preu dels cursos de preparació del nivell bàsic és de 64 euros, mentre que en el cas del mitjà és de 68 euros.

Per apuntar-se als cursos, així com per a més informació sobre horaris, tipologia de les classes i nivells, us podeu adreçar al Telecentre de la Ribera d’Ebre, presencialment al Carrer Sant Valentí número 31 de Móra d’Ebre, per correu electrònic a telecentre@riberaebre.org o bé per telèfon, al 977 401 851.

Durant l’any 2017 es van realitzar tres cursos de formació a través dels quals 30 persones van preparar la prova. D’aquestes, cinc es van apuntar per fer el curs de nivell bàsic i 25 el de nivell mitjà. A aquestes persones s’hi van sumar trenta veïns més que es van apuntar a fer l’examen directament. Així, al telecentre de la Ribera 60 persones van fer la prova per acreditar competències digitals: onze ho van fer del nivell avançat, 33 del mitjà i setze del bàsic.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació