PORTADA | 31/12/2017

La Grossa només deixa tres números del cinquè premi a Falset


ACN // FALSET
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La Grossa de Cap d'Any ha passat enguany de puntetes per la demarcació de Tarragona. Només ha deixat tres números del cinquè premi, el 68211, a Falset (Priorat). Les butlletes agraciades s'han venut des de l'Estanc Pilar. La propietària, Maria Pilar Pallejà, ha explicat a l'ACN que està "molt contenta" d'haver donat un cinquè premi i d'haver pogut "donar aquesta sort". Pallejà ha apuntat que desconeix si els números premiats els va despatxar en paper o de forma telemàtica, i tampoc si van ser dels últims que va vendre o dels que va vendre a l'agost. La venedora, que no s'ha quedat cap butlleta premiada, també ha explicat que de moment ningú s'ha acostat a l'establiment per celebrar el cinquè premi, però que té una ampolla de cava preparada per si arriba l'ocasió. L'Estanc Pilar fa tres anys que ven números de la Grossa però aquesta és la primera vegada que reparteix sort, un fet que des de l'establiment esperen que es pugui repetir l'any vinent. Aquest premi també s'ha venut a Barcelona i Calaf.

El cinquè premi està dotat amb 2.500 euros, és a dir, 500 euros per cada euro jugat. En relació a les aproximacions, els afortunats que tinguin els números anterior i posterior al premiat rebran 75 euros, és a dir, 15 per cada euro jugat. Si s'han encertat les quatre últimes xifres, el bitllet rebrà 50 euros de premi, 10 per cada euro apostat. Els qui hagin encertat les tres últimes xifres o les tres primeres, rebran 25 euros, mentre que els bitllets que coincideixin amb les dues darreres xifres en rebran 5.

La Grossa ha repartit més de 21 milions en premis

La cinquena edició de la Grossa de Cap d'Any 2017 ha repartit més de 21 milions d'euros en premis, la xifra més alta assolida mai per aquesta loteria. El primer premi ha estat per al 56795, dotat amb 100.000 euros per butlleta, i s'ha venut a l'estanc 'l'As' de Vilassar de Mar (Maresme) i al restaurant Barceló de Campdorà (Girona), que ja havia entregat el segon premi de la Grossa de Cap d'Any 2016. Com va passar fa 365 dies, la sort no s'ha quedat principalment al Gironès i en aquest cas ha viatjat fins a l'Ametlla de Merola (Berguedà) on l'entitat dels Pastorets havia comprat més de 1.000 participacions -que ara tenen un valor d'uns 7 milions d'euros- al restaurant de Campdorà. Els premis es podran cobrar a qualsevol dels més de 2.100 punts de venda de Loteria de Catalunya fins al proper 31 de març. Els números que s'hagin adquirit per Internet es cobraran automàticament al compte des d’on es van adquirir els bitllets.

El segon premi de la Grossa de Cap d'Any ha estat per al 64773, amb 32.500 euros per butlleta, i ha caigut al Súper Talló de Terrassa, l'Estanc Puig de Martorell, el Carrefour de l'Ametlla del Vallès, el supermercat Jespac-9 de Barcelona i en un estanc del centre de Vic. El tercer premi de la Grossa ha recaigut en el 75182, amb 15.000 euros per bitllet, que s'ha repartit a l'estanc 12 de Lleida i al Bar-Casal de Menàrguens. El quart premi de la Grossa de Cap d'Any, el 32695 i valorat en 5.000 euros per butlleta, ha estat molt repartit per internet, l'estanc 251 de Barcelona, l'Esclat Hipermercat de Figueres i l'estació de servei Empalme de Vallfogona de Balaguer. Finalment, el cinquè premi ha estat el 68211, valorat en 2.500 euros per bitllet, i s'ha repartit a l'estanc Pilar de Pallejà, el Bar-Casino de Calaf i la papereria Romon Ger de Barcelona i l'Associació de Professionals de venedors de Premsa de BCN i província.

La corredora de muntanya Núria Picas, l’actriu Sílvia Bel, l’actor i veu de l’anunci de la Grossa de Cap d’any d’aquest 2017, Xisco Segura, el cantant del grup Love of Lesbian Santi Balmes, i la mateixa Grossa han estat els encarregats de repartir la sort en un sorteig que s'ha celebrat aquest diumenge al migdia als estudis de TV3.

A partir de l'1 de gener, la Grossa de Sant Jordi

Demà ja es poden comprar bitllets de la Grossa de Sant Jordi, que en la seva segona edició sortirà amb una tirada de 9,2 milions d'euros, 8 milions en paper i 1,2 online (per internet o a través dels terminals dels punts de venda). El preu del bitllet també serà de 5 euros i es posaran a la venda 80.000 números, del 00000 al 79999. El sorteig es farà el 27 d’abril del 2018. La Grossa de Sant Jordi repeteix la dinàmica i l’estructura de premis de La Grossa de Cap d’Any. És a dir, hi haurà cinc grans premis: el primer premiat amb 20.000€ per euro jugat (100.000€ al bitllet de 5€); el segon premi atorgarà 6.500€ per euro jugat (32.500€ al bitllet de 5€); el tercer, 3.000€ per euro jugat (15.000€ al bitllet de 5€); el quart, que donarà 1.000€ per euro jugat (5.000€ al bitllet de 5€), i el cinquè premi de 500€ per euro jugat (2.500€ per bitllet de 5€ premiat).

També es mantenen els premis especials a les centenes, amb 25€ per bitllet. Es premiaran els números que tinguin les 3 primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb els 3 primers dígits de qualsevol dels 5 grans premis. A més, se segueixen premiant les terminacions dels 5 números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació