ESPORTS | 13/12/2017

Els errors es paguen cars

Albert Pascual // AMPOSTA

BM Elda 24 - 21 CH Amposta

Arribada la 13a jornada a la Divisió de Plata femenina d'handbol, nova derrota de l'Amposta Lagrama davant del tercer classificat, el BM Elda. Les noies entrenades per Mateu Castellà van jugar un bon partit, però les pèrdues de pilotes no forçades van fer que la victòria es decantés finalment a favor de les alacantines.

Les eldenques van comentar el partit amb una sorprenent defensa 3-3 que les ampostines van saber contrarestar, i al minut 10 l'entrenador local havia de demanar temps mort amb un resultat advers (5-7), canviant a defensa 5-1.

Amb una primera part molt igualada, tant en gols com en pilotes perdudes pels dos equips, s'arribava al descans amb un resultat de 13 a 12 a favor de l'Elda, que provava amb èxit el canvi defensiu del minut 10.

La segona part va continuar igualada fins al minut 15, però en els 10 minuts següents, les errades no forçades i tirs errats van fer que l'Elda fes un parcial de 3 a 1 agafant una avantatja de 4 gols, una diferència ja insalvable per a les de Mateu Castellà.

Al final, resultat de 24 a 21 i la reflexió final que tot i que es millora en el joc, les errades segueixen costant cares al Club Handbol Amposta.