ESPORTS | 29/11/2017

L'Ampolla acull l'entrega de premis del circuit Running Series 2017 de les Terres de l'Ebre

A.P. // L'AMPOLLA

L'Ampolla va ser el passat divendres 24 de novembre l'escenari del lliurament de trofeus del circuit Running Series 2017 de les Terres de l'Ebre.

En el circuit de 10k, Xavier Ortín amb 760 punts va pujar al calaix més alt del podi, acompanyant per Francisco Balastegui i Miquel Also. En categoria femenina la guanyadora va ser Geni Batiste (718 punts). Aida Pallarès i Olga Villar la van acompanyar en l'entrega de trofeus. També es va reconèixer el record de participació a tots els corredors i corredores que van completar les 10 curses del circuit. A més, es van premiar els tres equips, tant masculins com femenins, amb més puntuació (Ultra- Runners Team, C.A. Ascó, Unió Runners santa Bàrbara i l'Ampolla Runners) i més participació (C.A. Ascó, Ultra-Runners Team i l'Ampolla Runners).

En el circuit de 5k els premiats van ser Josep Ramon Sanahuja (635 punts) i Luci Galve (508 punts).

Durant l'acte es va presentar el programa de curses de 5 i 10 kilòmetres del 2018. En total seran 10 proves, la primera a Amposta i la darrera a Jesús. Els runners ebrencs també podran gaudir dels traçats urbans de l'Ampolla, Ulldecona, El Perelló, Santa Bàrbara, Camarles, Tortosa, Deltebre i la Galera.