ESPORTS | 28/11/2017

Festa de cloenda de les curses per muntanya i el canicròs ebrenc

Albert Pascual // MÓRA D'EBRE

El Teatre la Llanterna de Móra d'Ebre acollia el passat divendres la festa de cloenda del 10é Circuit de curses per muntanya i el 2n Circuit de Canicròs de les Terres de l'Ebre. Un espectacle que va estar acompanyat per l'actuació musical de Manu Ruiz i Lluís Capdevila.

Fets els parlaments, va ser moment dels premis, primer els del canicròs. El podi final absolut femení el van formar Tere Isierte (A 4 Pelat) seguida per Roser Bel i Carme Torta (Desakato - Club Fondistes Rapitencs), en homes el guanyador absolut va ser Joan Lluís Fernández (UltraRunners-Profisio) acompanyat al podi per Juanma Martínez (UltraRunners) i Javier Alonso.

Més nombrosa va ser l'entrega de premis per als corredors per muntanya. Van haver-hi mencions per a Ragna Debats, Enric Colomé, Felip Adell o Ramon Ferrer "Monrasin" per la seua gran tasca de difusió de les curses per muntanya a través del seu blog «Corriendo por la sierra».

Posteriorment va ser moment per als guanyadors absoluts. En dones, la campiona del Circuit del 2017 va ser Eva Cristina Llobat (Montbike Amposta), seguida per Sandra Burgués (Borges Trail - AAEET) i Paula Espinach (Maestrazgo - Escuder Tèxtil). En homes, va pujar al calaix més alt del podi Lluisma Mas (Montbike Amposta), en segona posició Vicent Herrera (Queral Trail - CEE La Foradada), i el tercer premi per a Pau Vila (Borges Trail - AAEET).

Els dos guanyadors absoluts, tant femení com masculí, també van ser reconeguts per acabar les 16 curses del circuit.