AMPOSTA | 25/05/2015

Tomàs serà alcalde d’Amposta després d’assolir una històrica majoria absoluta


Cinta Bonet // AMPOSTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El republicà Adam Tomàs serà el nou alcalde d’Amposta. La candidatura d’Esquerra Amposta - Acord Municipal va aconseguir 11 regidors, la majoria absoluta a l’Ajuntament d’Amposta. Un resultat històric d’Esquerra a la capital del Montsià, on CiU perd l’alcaldia després de 28 anys de govern. Els ampostins van respondre a la crida del canvi que Adam Tomàs va fer durant tota la campanya electoral i van castigar durament Manel Ferré, que només va aconseguir 7 regidors. Amposta passa així d’una majoria absoluta de CiU a una majoria absoluta històrica d’Esquerra.

Enmig d’un ambient de gran alegria i satisfacció pel canvi aconseguit a Amposta, Tomàs va posar de relleu que la pluralitat de la seva candidatura ha estat clau per assolir aquests resultats i va remarcar que, tot i que Esquerra Amposta-Acord Municipal ha aconseguit la majoria absoluta, buscarà el consens amb la resta de forces polítiques a l’hora de prendre decisions per la ciutat.

L’alcalde en funcions i candidat de CiU a Amposta, Manel Ferré, va comparèixer davant els mitjans de comunicació tan aviat va disposar dels resultats definitius i després de trucar a Adam Tomàs per felicitar-lo per la seva victòria. Ferré va reconèixer que no s’esperava aquests resultats més tenint en compte la campanya “en positiu” que afirma ha realitzat la candidatura de CiU. Ferré però va deixar clar que respecta la decisió de la ciutadania i que aquests propers quatre anys CiU treballarà des de l’oposició “perquè les coses es facin bé” a Amposta.

El PSC, encapçalat pel nou candidat Francesc Miró, va perdre vots i es queda amb només dos regidors, un menys que en les passades eleccions municipals. Miró va felicitar Tomàs pels seu “magnífic resultat” i va valorar que la ciutadania ha apostat per un altre canvi que no passa pel canvi serè que defensava el PSC. Amb tot, va deixar clar que farà una oposició “lleial i digna” i que estarà al costat de l’alcalde en allò que sigui necessari pel bé dels ciutadans d’Amposta.

Per últim, Plataforma per Catalunya manté el representant a l’Ajuntament que ja tenia en aquest darrer mandat, amb German Ciscar.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació