BAIX MAESTRAT I ELS PORTS | 24/11/2017

L'assassí de la dona embarassada de Vinaròs s'ha desplaçat des d'Alemanya


Cinta Bonet / ACN // VINARÒS
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La delegació del govern espanyol al País Valencià ha confirmat que, segons les primeres investigacions, la dona que ha aparegut morta a trets aquest divendres a Vinaròs (Baix Maestrat) al costat del cos d'un home, també mort, seria víctima d'un nou cas de violència contra les dones. En declaracions als mitjans, el delegat del govern espanyol Juan Carlos Moragues ha explicat que l'home, de 35 anys d'edat i nacionalitat alemanya, hauria mort l'exparella, de la mateixa nacionalitat, després de desplaçar-se des d'Alemanya per dispara-li i posteriorment suïcidar-se. Moragues ha afegit que no consten denúncies prèvies ni cap procediment judicial obert. Amb la mort d'aquesta dona, serien 46 les assassinades per la violència masclista a l'Estat espanyol al llarg d'aquest 2017. Set d'elles al País Valencià.

El delegat del govern espanyol ha informat que la dona tenia la segona residència a Vinaròs, on vivia en un domicili adjacent al dels seus pares. Sobre el fet que pogués estar embarassada, tal com han informat alguns mitjans, Moragues ha emplaçat a l'autòpsia i ha remarcat que es tracta d'un fet "molt delicat" que encara no està confirmat.

A les 7:20 hores d'aquest divendres, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha rebut un avís de trets al carrer Cañas del municipi i ha mobilitzat una unitat d'emergència mèdica, que ha certificat la defunció de les dues persones en arribar al domicili. La Guàrdia Civil ha iniciat una investigació sobre els fets.

La Generalitat Valenciana condemna l'assassinat masclista i convoca tres minuts de silenci

A través d'una nota de premsa, la Generalitat Valenciana ha expressat la seva condemna per l'assassinat masclista a Vinaròs. El govern valencià ha manifestat la seva repulsa davant aquesta nova agressió masclista i fa una crida a tota la societat perquè denunciï i condemni aquests actes amb el propòsit d'acabar amb qualsevol acció fruit de la violència de gènere.

Així mateix, el Consell reitera el seu suport a les víctimes d'aquest tipus d'actes violents contra les dones, i apel•la a la coresponsabilitat de tota la ciutadania en l'eradicació d'aquest problema públic.

El govern valencià convoca per a aquest dissabte, 25 de novembre, a les 12 hores a la porta del Palau de la Generalitat, tres minuts de silenci en senyal de condemna per aquest últim assassinat de violència de gènere registrat al País Valencià. "L'acte també busca retre homenatge a la víctima i donar suport públic a la seva família i mostrar la tolerància zero del Consell i de tota la societat davant la violència masclista i mostrar l'oposició enèrgica davant els agressors", ha informat la Generalitat Valenciana.

A les 7:20 hores d'aquest divendres, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha rebut un avís de trets al carrer Cañas del municipi i ha mobilitzat una unitat d'emergència mèdica, que ha certificat la defunció de les dues persones en arribar al domicili.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació