Tres fitxatges per revolucionar el Tortosa

Albert Pascual // TORTOSA

Tortosa 3 - 0 Borges Blanques

Espectació al Josep Otero de Tortosa per veure sobre el terreny de joc les noves incorporacions anunciades durant la segona setmana des que Nacho Pérez entrena la banqueta blanc i roja. Es tracta de Joel Martínez, davanter procedent del Vilassar, del migcampista Dídac Rodríguez, 'Didi', i del lateral dret Edgar Domingo, tots dos provinents del Cerdanyola.

Amb aquests jugadors d'equips de tercera divisió sumats als andalusos Sergio Mata i Jesús Tardáguila, l'equip tortosí encarava un complicat partit contra un equip en la senda positiva, les Borges Blanques, que va plantejar un partit per recuperar pilotes i mirar de jugar al contracop.

El Tortosa va superar als lleidatans de forma contundent, mostrant superioritat en molts trams del partit on precisament un dels nous fitxatges, Joel Martínez va brillar marcant els dos primers gols tortosins al 40 de la primera part, i al minut 70.

Ja al final del partit, la superioritat local va ser més evident que mai, un altre dels nous fitxatges, Sergio Mata, va ser l'encarregat de marcar el 3-0 definitiu en una gran jugada combinada i una vaselina final que feia esclatar d'alegria l'estadi municipal.

Una victòria que dóna esperances a l'equip i l'afició per als pròxims encontres.