ESPORTS | 13/11/2017

Exhibició del Sant Josep davant el Cantaires

Albert Pascual // TORTOSA

CB Sant Josep 102 - 76 CB Cantaires

Mal partit del Club Bàsquet Cantaires que dissabte visitava la pista del Sant Josep de Badalona. Els tortosins, absents des del primer quart només van reaccionar tímidament al tercer parcial on més prop van estar de guanyar-lo.

El joc parroquial va anul·lar al Tortosa que no va poder fer res per frenar a Will Truss i companyia.

Els badalonins van sortir amb les idees clares agafant l'avantatge arribant als 15 punts de diferència ja al primer quart, 29-14.

Mateix guió al segon quart amb domini groc i lila. El bon joc interior i exterior de l'equip local rubricava un 53-33 al temps del descans.

El Cantaires intentaria respondre al tercer quart amb un McDonnell que va ser el màxim anotador tortosí amb 21 punts, però això no evitaria el resultat desastrós que li esperava als de Claudio Prieto. El Sant Josep dominava a plaer i els punts anaven a cabassos, de fet, tots els jugadors locals van anotar. El partit es va sentenciar amb un resultat de 102 a 76.

Després de vuit jornades el Cantaires ocupa la dotzena posició amb 11 punts. El pròxim diumenge a Ferreries serà la presentació dels equips i s'enfrontarà al cuer, el Club Bàsquet Roser.