ESPORTS | 06/11/2017

L'handbol ampostí a l'espera d'una bona ratxa de resultats

Albert Pascual // AMPOSTA

Felmar La Roca 28 - 27 CH Amposta

L'Amposta Lagrama no aconsegueix l'esperada sèrie de bons resultats necessària per a mantenir la moral alta de les jugadores de Mateu Castella. Aquest cap de setmana les ampostines perdien per només un gol de diferència contra un rival directe, el Felmar La Roca.

En una primera part ben jugada en defensa, només van haver-se de lamentar els errors a l'atac, amb nombroses pilotes perdudes. Amb tot, les ampostines arribaven al descans amb una diferència favorable d'un gol, 10-11.

En canvi el descans només serviria per a dormir a les jugadores que es van veure eclipsades per la rapidesa de les vallesanes que feien cinc gols en cinc minuts. La falta de concentració tornava a passar factura a l'equip que veia com l'equip local agafa un important avantatge de 27-20.

La reacció va arribar massa tard, i tot i el parcial favorable d'1-7, aquest va ser insuficient per a la remuntada final en un partit que va acabar 28-27, i on la màxima anotadora ampostina va ser Zulema Asensio amb 9 gols.