ESPORTS | 02/11/2017

Primera ensopegada de l'Ascó en dos mesos

Albert Pascual // ASCÓ

Europa 2 - 1 Ascó

Primera derrota de l'Ascó en dos mesos. Ha estat en la jornada intersetmanal de l'1 de novembre i al camp de l'Europa, en un partit on els asconecs es van avançar al marcador ja a la primera aproximació. Héctor Garcia va veure al porter de l'Europa avançat i amb una vaselina va inaugurar el marcador al minut 6.

L'Europa no es plegaria de mans i aniria per l'empat que arribava al minut 23 en una centrada de Cano que aprofita Alberto per empatar.

El domini no era per a cap dels dos equips, però l'Ascó no se sentia còmode sobre el terreny de joc. Quan semblava que el partit arribaria en empat al temps de descans, una falta a la frontal de l'àrea llançada per Alejandro Cano aniria directa al fons de la porteria de Sergio López.

A la segona part, intents de l'Europa per sentenciar el partit, i de l'Ascó per salvar almenys un punt. La tindria l'equip riberenc al 74 però la salvava de sota els pals un jugador local.

Amb aquest resultat, l'Ascó perd la segona plaça de la lliga en favor de l'Hospitalet. Ara l'Ascó és tercer amb 27 i espera al quart classificat, el Prat que també perdia per 1-2 contra l'Espanyol B.