ESPORTS | 30/10/2017

Treballada victòria del Roquetenc

Albert Pascual // ROQUETES

Roquetenc 2 - 1 Santa Bàrbara

Novena jornada a Tercera Catalana on Roquetenc i Santa Bàrbara van diputar un partit amb inici trepidant, i imprecisions defensives que originaven diverses ocasions de gol, amb pilotes estavellades al pal a cada una de les dos porteries.

A poc a poc el Roquetenc va anar aconseguint el control del partit que van haver de treballar de valent. El primer gol arribaria al minut 29 quan Òscar Camarero rebia un xut molt creuat des de la dreta per enviar-la al fons de la porteria de Jaume González.

A la represa ràpidament el Roquetenc faria 2-0. Era el minut 48. De nou Òscar Camarero era qui rebia un pilota des de la línia de defensa per enviar-la per sobre del porter fent una espectacular vaselina.

Dos minuts després l'àrbitre donava per vàlid un gol del Santa Bàrbara quan l'equip local demanava fora de joc. El 2-1 de Josep Montesó donaria una espenta als planers per mirar de buscar l'empat davant un Roquetenc que contraatacava amb perill.

Durant el tram final de partit, ocasions clares per a uns i altres però sense moure's el marcador.