Partit vibrant entre Aldeana i Alcanar

Albert Pascual // L'ALDEA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Aldeana 3 - 1 Alcanar

Diumenge al camp de l'Aldeana es va veure un bon partit entre l'equip local i l'Alcanar.

L'equip del Montsià va començar el partit dominant, especialment el mig del camp, la qual cosa va facilitar-li el primer gol al minut 5 quan marcava de la Torre per als del Montsià.

A poc a poc, l'Aldeana va anar entrant al partit i als 10 igualava l'equip local en una jugada de córner que rematava de cap Àlex Alegre.

L'Alcanar ho seguiria intentant, la tindria en un gol anul·lat per fora de joc i diverses ocasions de perill que aturava amb encert Sergio Auré. L'Aldeana també tenia les seues opcions però no seria fins al 70 quan Ramon Ibáñez marcava de cap una pilota que venia des d'un llançament de falta.

El definitiu gol de la tranquil·litat arribava al minut 89 en un contracop molt ben portat per Rius que remata Àlex Alegre per fer el seu segon gol en aquest partit i el 3-1 definitiu.

Amb 11 punts l'Aldeana puja fins al cinquè lloc aprofitant els resultats negatius del Sant Jaume i Perelló mentre que l'Alcanar suma dos derrotes seguides i apareix a la meitat de la taula.