ESPORTS | 03/10/2017

Bronze per a Xavi Vela i Aina Cid cinquena al Mundial de Rem

Albert Pascual // TERRES DE L'EBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Èxit del rem ebrenc al Campionat del Món celebrat a Sarasota, als Estats Units. El remer tortosí Xavi Vela va guanyar la medalla de bronze a la final del dos sense timoner lleuger juntament amb el seu company de bot, Willian Giareton representant al Brasil.

Irlanda va complir amb els objectius i va acabar penjant-se l'or després de guanyar la regata en un temps de 6:32. Els irlandesos van prendre la iniciativa des del primer moment i van deixar la batalla per la plata als bots de la Gran Bretanya, Itàlia i el Brasil.

Xavi i Willian van passar en segona posició pels 1.500 metres però van acabar sent avançats pels italians que van entrar en segona posició amb 6:34, i un segon després l'embarcació amb el tortosí.

També van fer un gran paper les xiques del dos sense on l'Ampostina Aina Cid juntament amb Anna Boada feien una cinquena posició i d'aquesta manera milloren el resultat dels Jocs Olímpics de Rio.

El bot de la selecció espanyola va fer un temps de 7:16 en una regata que va guanyar Nova Zelanda en un temps de 7 minuts exactes, seguits per les nordamericanes i tercera el bot de Dinamarca.

Els representants del Club Rem Tortosa, Àlex Sigurbjörnsson i Pau Vela van acabar en tercera posició a la final B del dos sense timoner, i en novena posició en la classificació general de la seua categoria.