ESPORTS | 25/09/2017

Jornada negra a Primera Catalana

Albert Pascual // TORTOSA

Tortosa 1 - 4 Viladecans

Derrota clara del Tortosa que es va veure superat per un Viladecans que va posar la directa i al minut 17 ja guanyava per 0-2. El primer gol al minut 10 es produïa gràcies a una desafortunada errada del porter Eudald Brull que va empassar-se el xut d'Alberto Triguero.

Un altre Alberto, Jorba, va ser l'encarregat d'anotar el segon per al Viladecans. El tercer de l'equip visitant arribaria al minut 38. Un resultat desastrós just abans del descans.

La reacció tortosina es va notar a la segona meitat generant ocasions de perill. Albert Virgili va anotar l'únic gol del Tortosa al minut 76 però el Viladecans va acabar sentenciant amb el seu quart gol obra de David Poncela.

Mal resultat per al Tortosa que es veu amb moltes dificultats en aquest retorn a la Primera Catalana on de moment només ha sumat dos punts en quatre partits.

Igualada 2 - 1 Rapitenca

El conjunt Mariner es va veure superat per l'Igualada en una victòria èpica de l'equip de l'Anoia.

Els igualadins van portar el pes del partit però amb els rapitencs efectuant una forta pressió. Amb empat a zero s'arribava al descans.

Tot es va decidir a la represa quan al minut 46 Aleix posava al marcador l'un a zero. Aprofitant la falta d'encert dels locals, la Rapitenca empatava el partit en una jugada que culminava Blasi a la porteria de Dani Lledò. Un xut desviat que el porter local no va poder aturar.

S'apropaven els darrers minuts i l'Igualada, en una jugada de Victor Morillas, feia una passada enrere perquè Eric de primeres fes el 2-1.

La Rapitenca, de la mà del Tortosa ocupa les últimes posicions de la taula amb només dos punts esperant estar més encertat en els següents partits.