ESPORTS | 25/09/2017

Golejada de l'Atlètics a l'Aldeana

Albert Pascual // MÓRA LA NOVA

Atlètics Móra la Nova 6 - 1 UE Aldeana

Espectacle al camp municipal de Móra la Nova entre l'Atlètics i l'Aldeana. Dos equips forts de la categoria i que tenen molt a dir. El que més destaca del partit és el 6-1.

La falta d'encert de l'Aldeana va fer que el partit estigués molt descompensat, però això no vol dir que els jugadors de Bartolomé Meca no lluitaren per la victòria. L'equip local venia amb ganes de victòria després de perdre la setmana anterior contra l'Ampolla per la mínima.

Així les coses després d'uns primers minuts de veure opcions inaugurava el marcador Aleix Muñoz al 18 i Agustí Fornós assegurava el segon just abans del descans.

Al segon temps reacció aldeana amb el 2-1 d'Aleix Vizcarro, però pocs minuts després de nou Agustí Fornós, que va fer un hat trick, Xavi Fuertes i també Aleix Vizcarro van fer la resta per tancar el marcador en 6-1

Una Aldeana poc encertada de cara al gol i un Sergio Auré que, malgrat encaixar-ne mitja dotzena, en va evitar uns quants més d'un Atlètics que va tenir el seu dia.