ESPORTS | 18/09/2017

Un punt que sap a poc

Albert Pascual // SANT CARLES DE LA RÀPITA

Rapitenca 1 - 1 Andorra

Partit de caràcter internacional entre la Rapitenca i el Futbol Club Andorra, el degà del futbol de clubs del país dels Pirineus.

A la Devesa es va veure un partit igualat que es va reflectir en el marcador final d'empat a un gol. Saddik va inaugurar el marcador per al conjunt mariner al minut 11 en aprofitar l'assistència de Sergi José que pràcticament es quedava sol davant el porter andorrà.

No passarien ni 10 minuts que en una jugada dins l'àrea de la Rapitenca, Cristian obstrueix Roger qui anava a buscar la pilota i l'àrbitre xiula penal.

L'encarregat de llençar la pena màxima és Marc que no s'equivoca i fa pujar l'empat al marcador. Un Andorra tancat en defensa no permetria a la Rapitenca desplegar el seu joc en un partit que seguiria molt travat.

A la segona meitat diverses jugades de perill, i de qualitat, i penal a favor de la Rapitenca al minut 26 en una entrada d'Emili sobre Blasi. Mala sort perquè el porter andorrà va aconseguir aturar el que podria haver sigut el gol de la victòria.

Blasi ho seguiria intentant enviant una pilota al travesser com una de les últimes opcions per aconseguir els tres punts, però al final 1-1 en un partit espès i travat.