CATALUNYA | 15/09/2017

El PDeCAT, ERC i la CUP de l'Ebre arrenquen la campanya pel sí al referèndum


La CUP va iniciar la seva campanya pel referèndum des del davant de la caserna de la Guàrdia Civil a Tortosa

Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Aquesta passada nit, els partidaris del sí van donar el tret de sortida a la campanya pel referèndum de l’1 d’octubre. El PDeCAT va escollir la plaça de l’Ajuntament de Tortosa per realitzar una enganxada de cartells. La diputada del PDeCAT, Meritxell Roigé, va afirmar que malgrat les amenaces de la Fiscalia i el govern espanyol arribaran fins al final per poder votar i decidir el futur del país.

ERC va organitzar una sopar popular amb alcaldes, militants i simpatitzants a la plaça de l’Església de Campredó. El president de la Federació de l’Ebre d’ERC, Alfons Montserrat, va demanar la màxima participació en la convocatòria de l’1-O.

La CUP va iniciar la seva campanya pel referèndum des del davant de la caserna de la Guàrdia Civil a Tortosa i amb una urna on simbòlicament es van dipositar els vots al sí a una república catalana. El portaveu de la CUP a Tortosa, Xavier Rodríguez, va explicar que havien volgut realitzar aquesta acció per mostrar “fermesa i determinació” i deixar clar que el seu discurs es basa en la democràcia.

També Tortosa per la Independència va sortir al carrer per donar el tret de sortida a la campanya pel referèndum. El seu coordinador, Joaquim Vallés, va afirmar que iniciaven la campanya amb molta il·lusió i que treballaran fort, amb actes al carrer, per aconseguir la victòria al referèndum de l’1-O.

La CUP i ERC han denunciat a través d'alguns dels seus comptes de Twitter que durant la nit de dijous a divendres policies locals, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil han identificat persones i han requisat material de campanya del referèndum de l'1-O. A les Cases d'Alcanar, agents de la Guàrdia Civil es van emportar a la caserna de Sant Carles de la Ràpita tres persones de la CUP que participaven en la campanya. Allà, les van identificar i les van deixar anar.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació