Derrota amb bones sensacions

Albert Pascual // AMPOSTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

CH Amposta 20 - 25 BM Morvedre

Inici oficial de la lliga per al primer equip femení del Club Handbol Amposta en una nova temporada a la segona categoria de l'handbol espanyol.

El partit, a una hora poc usual per a l'handbol ampostí, va ser el migdia de diumenge i contra un rival d'entitat, el BM Morvedre valencià, un dels equips més potents de la categoria i que més s'ha reforçat durant l'estiu.

Però les ampostines també van saber fer lluir un dels nous fitxatges: Zulema Asensio que va marcar la diferència anotant set gols, insuficient però per a vèncer en aquest primer partit.

I és que les noies de Mateu Castellà van oferir bones sensacions però van anar des dels primers minuts a remolc al marcador, amb diferències de tres o quatre gols. Tot i la bona defensa local, la rapidesa de les saguntines va ser determinant.

L'Amposta Lagrama va acusar la falta d'atac enfront d'un equip que estava molt ben posicionat i que s'ho va treballar per aconseguir el resultat final de 20 a 25.