CATALUNYA | 07/09/2017

Alcaldes ebrencs comencen a donar suport al referèndum amb la signatura de decrets


Per cedir les instal·lacions municipals com a punt de votació, tal i com ha demanat formalment la Generalitat

Gustau Moreno // AMPOSTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Només unes hores després de l’aprovació de la llei del Referèndum i de la signatura de la convocatòria oficial per a l’1 d’octubre, els alcaldes de les Terres de l’Ebre han començat a donar suport a la consulta. Durant la matinada, el president Carles Puigdemont i el vicepresident del govern, Oriol Junqueras, han enviat una carta als ajuntaments, tot informant que es comptarà amb els locals municipals que habitualment s’utilitzen com a col·legis electorals, per tal de celebrar el referèndum. La carta dona un termini de 48 hores perquè els alcaldes confirmen o no la cessió dels locals a través d’un correu electrònic.

Un dels que ja ho ha fet és l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, que ha penjat a Twitter el decret que ha signat aquest mateix dijous. De la mateixa manera, també ho ha fet l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas. També al Baix Ebre, l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, va signar el decret de suport al referèndum.

També ha signat pel referèndum l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. Al seu compte de Twitter, a més de penjar una reproducció del decret, també ha pujat una imatge del moment de la signatura.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, també ha publicat una imatge similar, signant al seu despatx el que sembla el decret de suport al referèndum de l’1 d’octubre.

Altres alcaldes que ja han signat també els seus decrets són l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, vicepresident de l’AMI, i també l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós. A la Ribera d’Ebre, un dels primers en fer-ho ha estat Joan Juncà, alcalde de la Torre de l’Espanyol.

També ho ha fet Jordi Jardí, de Tivissa, que ha penjat la imatge al seu Facebook, tot recordant que com a director general d’Administració de Seguretat també ha tingut “l’honor” d’autoritzar la gran manifestació del proper 11 de setembre a Barcelona.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació