BAIX EBRE | 29/08/2017

Anna Rehues ja és la nova alcaldessa pedània dels Reguers


G.M. // ELS REGUERS
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L'advocada Anna Rehues és, des d'aquest dimarts, la nova alcaldessa del poble dels Reguers, després que dilluns al vespre, Esther Vidal li cedís el testimoni. El relleu es va produir en presència de veïns i veïnes i d'una nodrida representació d'autoritats, encapçalades per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. També hi era la diputada al Parlament, Meritxell Roigé; el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, i directors de serveis territorials de la Generalitat a l'Ebre, així com alcaldes dels pobles del municipi, i regidors de l'actual i anteriors governs de l'Ajuntament de Tortosa, entre d'altres. Vidal ja va anunciar el passat 1 d'agost la seva decisió de deixar l'alcaldia dels Reguers després de deu anys en el càrrec, moment en què va presentar a Anna Rehues com la seua successora.

El relleu es va fer a la pista d'estiu, l'antic assecador de pauma del poble, escenari de festes, de la fira del Rovelló i dels principals esdeveniments socials del poble. Desenes de reguerencs i reguerenques van omplir el recinte per escoltar Vidal i poder-s'hi acomiadar personalment. La fins ara alcaldessa va dedicar una part important del seu parlament a enumerar les actuacions realitzades al poble durant els últims deu anys, va tenir un sentit record per als companys regidores i regidors amb qui va compartir govern durant els anys que va ser regidora de Seguretat, particularment amb l'alcalde, així com als treballadors municipals i altres persones amb qui ha compartit trajectòria en aquests dos mandats i mig que ha estat al capdavant de l'alcaldia dels Reguers.

De la nova alcaldessa, Vidal en va destacar "la seva capacitat, preparació i compromís". Rehues, al seu torn, es va comprometre a continuar impulsant i dinamitzant el poble, amb projectes de millora i manteniment de carrers i camins, així com l'execució de l'actuació prevista en els pressupostos participatius. Finalment, l'alcalde de Tortosa va tenir paraules d'agraïment cap a Vidal. "Quan vaig començar a l'alcaldia, tenia clar que no podíem construir un projecte per a Tortosa sense tenir un projecte per als pobles. I aquí, avui, vull destacar la professionalitat i la qualitat humana que ha demostrat Esther Vidal en aquest projecte durant tot aquest temps." A la nova alcaldessa, Bel li va garantir "tot el suport del consell de poble, de l'alcalde i del govern municipal per continuar tirant endavant els Reguers". FOTO AJUNTAMENT DE TORTOSA.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació