MONTSIÀ | 07/08/2017

ERC d’Alcanar denuncia la suplantació de la seua identitat


Gustau Moreno // ALCANAR
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El grup municipal d’Esquerra a Alcanar ha tornat a denunciar la suplantació de la seua identitat i la manipulació de documents oficials. En concret, el passat 30 de juliol van aparèixer al municipi diversos fulletons amb informació sobre un acord de la Junta de Govern Local modificat, i que incloïa un fals segell del grup municipal d’ERC. Les fotocòpies van ser trobades per una treballadora de l’Ajuntament en una instal·lació municipal.

L’acord de la junta de govern que ha estat difós amb un segell fals d’Esquerra fa referència a una proposta de l’àrea d’Urbanisme per restituir la legalitat urbanística, arran de la construcció sense llicència d’un habitatge unifamiliar. El govern municipal d’Esquerra relaciona els fets amb el “joc brut”que practica l’entorn de l’oposició del PDeCAT, amb denúncies a fiscalia basades en la sostracció de documents per part de treballadors de l’Ajuntament, i que van portar la Guàrdia Civil a escorcollar el consistori en el marc de l’operació Carraus.

Per tot plegat, des de la secció local d'ERC han volgut manifestar el seu malestar pel que han denunciat com a “males arts” de l’oposició, per la “falta d'escrúpols i l'absència d'un llistó ètic de persones” que recorden moments “molt durs de la història recent” del municipi. Els republicans també han afegit que treballaran “per eradicar aquestes pràctiques sense sentit, i amb l'únic objectiu de malmetre la imatge” del grup municipal d’Esquerra.

A banda, cal recordar que fa dos anys l’alcalde d'Alcanar, el republicà Alfons Montserrat, va denunciar la troballa d'un micròfon ocult al seu despatx de l'Ajuntament. Va ser coincidint amb les primeres declaracions judicials pel cas Carraus, de suposades irregularitats en adjudicacions d'obres i serveis municipals. L'alcalde, que sospitava que podia ser víctima d'escoltes il·legals, va contractar una empresa especialitzada per a revisar l'edifici consistorial, i van localitzar el micròfon.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació