EDITORIAL


Més pressió per al govern d’Amposta


DOS ANYS DESPRÉS de la sorprenent victòria electoral que va fer canviar el color de la majoria absoluta a Amposta, el republicà Adam Tomàs veu com els grups de l’oposició estan incrementant la pressió al seu govern. Un dels episodis més recents ha estat la polèmica al voltant de l’amortització de la plaça d’un treballador que portava 34 anys a l’Ajuntament. Una mesura que tant el comitè d’empresa com la resta de grups de l’oposició van rebutjar durant el ple ordinari del mes de març. Finalment, Tomàs va avançar que el treballador no serà acomiadat, i que molt possiblement serà reubicat com a assessor econòmic a l’Hospital Comarcal del Montsià.

TAMBÉ ha augmentat la pressió des d’ICV-EUiA, que mira de refer-se a la capital del Montsià després de la desintegració de la coalició electoral amb Esquerra d’Amposta. L’ecosocialista Rosabel Recio ha tornat a l’arena política afirmant que els republicans no han estat “el canvi” que Amposta necessitava i va votar a les eleccions municipals del 2015, sinó “el recanvi” de les antigues polítiques de Convergència.



EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació