EDITORIAL


La vegueria i la descentralització


SET ANYS després de l’aprovació d’una llei de Vegueries que no s’ha pogut aplicar, el Parlament ha aprovat aquest mes de febrer la creació de la vegueria del Penedès, en els darrers anys potser més reivindicada que la mateixa vegueria de l’Ebre. Siga com siga, la Generalitat continua enfortint el seu procés de descentralització a les Terres de l’Ebre, i en poques setmanes s’acabaran les obres del nou edifici del carrer Montcada, a Tortosa.

EL NOU EDIFICI de la Generalitat, a més, suposarà un revulsiu important per al nucli antic de Tortosa. Tot seguit, el Departament de Justícia ha de començar les obres del nou Palau Judicial, al solar del carrer de la Mercè. La previsió és que les obres puguin començar enguany, perquè el nou Palau de Justícia puga ser una realitat durant el 2019.

A MÉS, durant aquest mes de febrer també s’ha confirmat que Tortosa tindrà una de les oficines de la nova Agència Tributària de Catalunya (ATC). En aquest cas, l’oficina de la hisenda pròpia s’ubicarà a la rambla Catalunya, al barri de Ferreries.



EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació