EDITORIAL


El nucli antic de Tortosa, sense bancs


ELS BARRIS del nucli antic de Tortosa s’han quedat sense cap oficina bancària. Aquest mes ha tancat l’oficina de CaixaBank, a la plaça Agustí Querol, i ara els clients d’aquesta entitat han de desplaçar-se o bé a la plaça d’Alfons XII o bé al barri de Ferreries, a l’altra banda del riu, si volen fer-hi algun tipus de tràmit presencial. Es dona la circumstància que el tancament de l’oficina de CaixaBank arriba després de dos anys que Catalunya Caixa tanqués també la seua oficina al carrer del Vall, a pocs metres de la plaça Agustí Querol. I fa uns anys, també l’antiga Caixa Tarragona va tancar l’oficina que abans de la crisi havia obert a la plaça de la Immaculada de Remolins.

NO TOTHOM sap o vol fer els tràmits bancaris a través d’internet, i sembla que les caixes i els bancs estan perdent aquella vocació de proximitat i de servei en determinats barris o pobles on la població està clarament envellida. Paral·lelament, s’anuncia la instal·lació de cinc caixers automàtics en pobles petits de l’Ebre. Això sí, implicant la Diputació i els ajuntaments: és a dir, pagant amb els cèntims de tots, com si els bancs anessin curts de diners.



EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació