EDITORIAL


El relleu anunciat a l'alcaldia de Tortosa


L’ALCADE de Tortosa ha confirmat que deixarà el càrrec en les properes setmanes o mesos. Públicament, Ferran Bel no ha concretat cap data, però fonts del PDeCAT han apuntat que el relleu a l’alcaldia podria fer-se ja durant aquest mes de gener, un cop reprès el curs polític després de les vacances de Nadal i Reis. Bel ha decidit fer el pas després d’incorporar-se a la direcció nacional del PDeCAT per preparar les municipals del 2019, com a nou responsable de l’àrea d’acció política i estratègia municipal. La seua substituta ha de ser la segona tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, l’exdiputada Meritxell Roigé.

Els grups de l’oposició, per tant, ja fa uns dies que preparen quina ha de ser l’estratègia per a la nova etapa. Però d’entrada, cal veure com es refà el govern municipal, i si es busca que Roigé puga consolidar-se com una bona candidata de continuïtat a l’acció de govern de Bel durant més de 10 anys a l’alcaldia. O bé si la nova alcaldessa intentarà marcar perfil propi i impulsar nous projectes, de cara a les eleccions del 2019. L’altra incògnita és saber si ERC aconsegueix més protagonisme a la recta final del mandat.



EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació