EDITORIAL


El pacte al Montsià salta pels aires


ESQUERRA ha decidit trencar el pacte de govern al Consell Comarcal del Montsià. Els republicans han deixat el socialista Francesc Miró governant en minoria, i han anunciat la preparació d’una moció de censura per canviar el president. D’entrada, els càlculs són fàcils: ERC podria pactar amb el PDeCAT; però també cal tenir en compte que els republicans i els antics convergents són antagonistes en molts dels municipis de la comarca. És el que passa en poblacions com Amposta o com Alcanar, per citar només els municipis dels dos principals protagonistes del conflicte, l’ampostí Francesc Miró i la canareva Carme Navarro, que just havia estat la presidenta del Consell Comarcal del Montsià en la primera part del mandat.

EL PACTE entre ERC i el PSC també s’ha trencat aquest mes d’octubre a Móra la Nova, tot i que en aquest cas ha estat de mutu acord. Però a Móra la Nova, el PDeCAT ja ha volgut desvincular-se totalment d’una hipotètica nova majoria de govern. I és que cal tenir en compte que va ser el pacte entre republicans i socialistes el que va deixar Ferran Bladé fora de l’alcaldia.



EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació