CULTURA


Cinta Bonet

La Vella Dixieland i Soul Machine actuaran al primer festival de jazz d’Ascó



"Ascó Jazz Festival, aquesta és la nova proposta d’estiu de l’Ajuntament d’aquesta població riberenca. Es tracta d’un cicle de dos concerts que tindran lloc el divendres 21 i dissabte 22 de juliol al casal municipal d’Ascó i a partir de les 21 hores. Obrirà el festival La Vella Dixieland, que vindrà acompanyada de la vocalista Marian Barahona i el trompetista Josep M. Farràs. L’endemà serà el torn del grup de Falset, la Soul Machine, qui va interpretar la cançó de l’estiu de l’any passat de TV3 “Fes-te l’Estiu”. L’alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda, ha afirmat que l’objectiu és oferir una proposta cultural i lúdica de primer nivell, que Ascó estigui a l’agenda cultural de l’estiu a Catalunya i atreure visitants.

L’Ascó Jazz Festival comptarà, a més, amb un espai gastronòmic on, després dels concerts, els que hagin adquirit les entrades o l’abonament pels dos dies podran degustar tot un seguit de tapes que satisfaran els paladars dels més gourmets.

L’Ajuntament d’Ascó posa a la venda un número d’entrades limitades que es podran adquirir per 10 euros a través de la pàgina web de ticketmaster i presencialment a l’Oficina de Turisme d’Ascó. L’abonament pels dos dies de concert té un cost de 15 euros. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació