CULTURA


Míriam Gavaldà

Sant Jordi magnífic per a llibreters i floristes de les Terres de l’Ebre



"Un Sant Jordi atípic, pel fet de caure en diumenge, que en un principi no cridava a l’optimisme però que finalment ha estat tot un èxit. Des de Canal 21 Ebre ens hem desplegat per les quatre comarques i hem sortit al carrer per contar-los l’ambient que s’ha viscut.

Des de ben d’hora els carrers s’han omplert de parades i de gent amb moltes ganes de viure aquest Sant Jordi que enguany ha caigut en diumenge. El bon temps que ha fet durant tot el dia ha ajudat a que les vendes hagin estat molt bones.

El centre de Tortosa ha estat un no parar de gent durant tot el dia i tant llibreters com floristes s’han mostrat molt satisfets per les vendes. De fet hi ha qui s’ha atrevit a contar-nos quins han estat els llibres que més han venut.

A Gandesa han destacat que aquesta ha estat una campanya més extensa i que la gent s’ha dispersat una miqueta més pel fet de caure en diumenge.

A Móra d’Ebre també ha estat moltíssima la gent que ha sortit als carrers a gaudir del bon temps i del Sant Jordi. Des de la llibreria Bassa de Móra d’Ebre ens han explicat quins han estat segons el Gremi de Llibreters els llibres més venuts.

Sigui un diumenge o entre setmana la Diada de Sant Jordi ens ha deixat una gran quantitat d’imatges on els llibres i les roses han estat un any més les protagonistes. Foto MANEL CAPELL. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació