CULTURA


Míriam Gavaldà

Roses, llibres i esmorzars per aconseguir pissarres digitals a l’escola de Bot



"Els alumnes de l’Escola Sant Blai de Bot han iniciat una campanya que ha tingut lloc aquest Sant Jordi per a aconseguir unes pissarres digitals. L’objectiu és recollir diners amb un esmorzar solidari i destinar la recaptació per a comprar material escolar.

Una rosa, un llibre i un esmorzar per a aconseguir una pissarra digital. Aquesta és la iniciativa que s’ha posat en marxa a Bot per a la Diada de Sant Jordi. Des de l’escola asseguren que gaudeixen d’unes condicions d’escolarització envejables amb una ràtio adequada per prestar una educació de qualitat. Però aquesta mateixa ràtio ha fet que els 35 alumnes de l’escola tinguin que compartir una única pissarra.

Des de l’AMPA de l’escola, el seu president, Josep Bosch ha explicat que les pissarres que hi ha actualment a l’escola són molt antigues i el que volen és canviar-les per a apropar la tecnologia als 35 alumnes.

Tant des de l’AMPA com des del professorat han destacat el canvi en el mètode d’ensenyament i la revolució que suposa una pissarra digital en el dia a dia dels alumnes.

"



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació